Costa Laskennalle uusi toimitusjohtaja

Costa Laskenta toimitusjohtaja

Veera Jehkonen aloitti Costa Laskenta Oy:n toimitusjohtajana 1.1.2023. Jehkonen siirtyi tehtävään Teknokselta, jossa hän vastasi Teknos Groupin innovaatioprosessin ja -kulttuurin kehittämisestä. Ennen Teknos-uraansa Jehkonen toimi rakennusliike Firassa vastaten markkinoinnista ja viestinnästä Fira-konsernissa. Hän on toiminut myös Costa Laskenta Oy:n hallituksen jäsenenä vuosina 2021 ja 2022. 

Costa Laskenta Oy on rakennusalan kustannuspalveluihin keskittyvä asiantuntijayritys. Costalla on perheyritystausta, sillä Costa Laskenta Oy on perustettu Kustannuslaskenta Seppo Jehkonen & kumpp. liiketoiminnan päälle. Yrityksellä on laskentakokemusta yhteensä lähes 100 vuoden ajalta. Aikaisempi toimitusjohtaja ja Costa Laskenta Oy:n perustaja Ville Jehkonen jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja operatiivisena johtajana.  

”Muutos tehtiin, jotta pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita kustannuslaskennan palveluita. Muutoksen myötä minulle vapautuu aikaa keskittyä yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa ja kehittää palveluitamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin", kertoo Ville Jehkonen. 

”Rakentamisen kestävyys sekä päästöjen että kustannusten osalta ovat avainasemassa tulevina vuosina. Kestävä rakentaminen tarkoittaa hiilijalanjäljen ymmärtämisen lisäksi myös vastuullisia valintoja materiaalien ja rakentamisen ratkaisujen suhteen. Kytkemällä päästö- ja kustannustieto yhteen ja optimoimalla valinnat näiden suhteen voimme tarjota ainutlaatuisia ratkaisuja rakennusalan toimijoille ja auttaa hankkeeseen liittyvässä päätöksenteossa sen eri vaiheissa”, Veera Jehkonen kertoo.  

“Costan kehittämä kustannustietomalliratkaisu on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Mallin avulla koko hankkeen johtaminen tehostuu, hanke saadaan visuaaliseksi ja hankkeen suunnittelunohjaus nopeutuu. Mallinnuksella myös esimerkiksi rakenneratkaisujen vertailu hankkeen alkuvaiheessa on ketterää ja tehokasta”, Ville Jehkonen jatkaa.     

 

Lisätietoja: 

Veera Jehkonen 
Toimitusjohtaja 
p. +358 50 369 0435 
veera.jehkonen@costalaskenta.fi 

 

Ville Jehkonen  
Hallituksen puheenjohtaja, operatiivinen johtaja 
p. +358 40 1244 772 
ville.jehkonen@costalaskenta.fi