Meille töihin?

Costa Laskenta tarjoaa rakennusalan kustannusasiantuntijoille erinomaisen kehittymispaikan rakennushankkeiden kustannuslaskentaan. 


Miksi Costalle?

Tavoitteemme on olla rakennusalan kustannustiedon johtava asiantuntija.  

Costassa työskentelet asiantuntijaporukan kanssa, jotka ovat intohimoisia siitä, mitä he tekevät. Meidän modernit työkalumme ja tapamme toimia sekä maanläheinen kulttuurimme tarjoaa ympäristön, jossa keskitytään laskentaan ja kehitetään laskentaosaamista yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Asiakaskenttämme on laaja rakennusliikkeistä rakennushankkeiden tilaajiin, ja projektit vaihtelevat asuinkerrostaloista monimutkaisiin toimitilasaneerauksiin. 

Costa Laskenta tietomallinnus laskenta-asiantuntija

Mitä tarjoamme?

Me arvostamme työntekijöitämme ja uskomme, että työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen panostaminen on kriittinen menestystekijämme. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja kouluttaa itseäsi osana henkilökohtaista ja ammatillista kasvuasi. Haluamme varmistaa, että työntekijämme kokevat olevansa alan edelläkävijöitä ja että kulttuurimme ruokkii jatkuvaa parantamista ja uuden kehittämistä.

Meillä saat joustavat työajat, kattavat työsuhde-edut ja ammattitaitoisen ja rennon työporukan. Jos olet rakentamisen kustannusasiantuntija, joka etsii sopivaa paikkaa parhaiden osaajien parista, haluamme kuulla sinusta.


Avoimet paikat

Etsimme jatkuvasti sopivia osaajia kasvavaan joukkoomme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä ja kysyä lisää.

Kurkkaa videolta laskentapäällikkö Jessen ajatukset Costasta työpaikkana.

Toimitusjohtaja Costa Laskenta Veera Jehkonen

Veera Jehkonen

Toimitusjohtaja
p.050 369 0435
veera.jehkonen[@]costalaskenta.fi

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Haluan lisätietoa tai antaa palautetta