Costa Laskenta Oy

Costa on rakennusalan kustannuslaskentaan erikoistunut asiantuntijayritys.  Tarjoamme luotettavaa ja tarkkaa kustannustietoa rakennushankkeen johtamiseen ja päätöksentekoon.  

Haluamme olla alan paras kustannusasiantuntija Suomessa. Pyrimme siihen, että meillä on Suomen paras tietotaito rakentamisen kustannuksista ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimimme aina asiakkaan tarve edellä ja räätälöimme palvelun ja lopputuotokset asiakkaan toiveiden mukaan.  

Haluamme kehittää alan toimintatapoja hyödyntämällä uusimpia teknologioita, kuten tietomallinnusta ja tekoälyä kustannuslaskennan osana. Pyrimme vastaamaan myös vastuullisuushaasteisiin tarjoamalla fiksuja ratkaisuja hankkeiden vastuullisuuden ja vähähiilisyyden kehittämiseen. 

Costa Laskenta Oy on perustettu perustajan isän liiketoiminnan (Kustannuslaskenta Seppo Jehkonen & kumpp.) jatkoksi. Pohjoiskarjalaiset juuremme näkyvät maanläheisessä ja mutkattomassa toiminnassa. 

Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla: Suositteluaste eli NPS-luku* nousi vuonna 2023 81:een, joka on erinomainen tulos. Vuonna 2022 Costan NPS-luku oli 69 ja vuonna 2021 se oli 75. Tulosta pidetään yrityspalvelu- ja rakennusaloilla erinomaisena, kun NPS on 40 tai suurempi.

*NPS eli Net Promoter Score tarkoittaa suositteluindeksiä eli kuinka todennäköisesti asiakkaat suosittelisivat yritystä tai palvelua kollegoilleen tai ystävilleen asteikolla 0-10. NPS-suosittelulukema lasketaan asiakkaiden arvosanoista siten, että suosittelijoiden (vastaus 9-10) prosenttiosuudesta vähennetään arvostelijoiden (vastaus 0-6) osuus. Neutraaleja (vastaus 7-8) ei huomioida.


KYSY LISÄÄ:

Toimitusjohtaja Costa Laskenta Veera Jehkonen

Veera Jehkonen

Toimitusjohtaja
p. 050 369 0435
veera.jehkonen[@]costalaskenta.fi

Costa Laskenta operatiivinen johtaja perustaja Ville Jehkonen

Ville Jehkonen

Operatiivinen johtaja
040 124 4772
ville.jehkonen[@]costalaskenta.fi

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Haluan lisätietoa tai antaa palautetta