Yritys

Costa on rakennushankkeiden määrä- ja kustannuslaskentaan sekä kustannussuunnitteluun erikoistunut asiantuntijayritys. 

Costa on perustettu vuonna 2019, mutta nuoresta iästään huolimatta yrityksen taustalla on vankka kokemus määrä- ja kustannuslaskennasta. Toimintamme on jatkumoa jo vuodesta 1996 Itä-Suomessa toimineelle Kustannuslaskenta Seppo Jehkonen & Kumppanit –yritykselle. Liiketoimintakaupan myötä taustalla on yli 1500 hinnoiteltua kohdetta Itä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme asiakkaiden käyttöön yli 50 vuotta laskentakokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä kokonaisvaltaista rakennusalan osaamista. Omaamme myös vahvaa osaamista tietomallien hyödyntämisestä rakennushankkeissa.

Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan hankkeissaan paremmin tekemällä oikeita päätöksiä oikea-aikaisesti markkinakustannustietoon perustuen. Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä tuottamalla päätösten ja toiminnan perustaksi rakennustaloudellisia laskelmia. Samalla vapautamme asiakkaidemme aikaa keskittyä ydinosaamiseen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme joustavia ja täsmällisiä määrälaskenta- ja kustannussuunnittelupalveluita rennolla otteella ja palvelukokemuksesta tinkimättä. Haluamme olla luotettava ja haluttu yhteistyökumppani niin rakennuttajille, rakennuttajakonsulteille kuin urakoitsijoille Suomessa. 

Asiakaslupauksemme on ajantasainen kustannustieto, tehokkuus ja tarkkuus.

 

Yhteystiedot